• Film från iranska demonstrationen

  CNN är den värsta kanalen. Deras hållning är så negativ mot Iran, att det är svårt att säga något till deras försvar. Jag jämförde deras filmmaterial med andras, men Presstv är tyvärr överbelastad och BBC har inget vettigt att visa. Al Jazeera är också överbelastat så jag var tvungen att ta lite från CNN.

  Ni måste förstå att många av demonstranterna kastar stenar, bränner bilar, MC och tom attackerade Basij (frivillig armé) i deras förläggning. Så när CNN visar bilder därifrån så ser det rått ut, men vi vet inte vad som förssiggick innan det här visades.

  I mitten får man se den stora demonstrationen i Teheran där miljoner och åter igen miljoner gick ut på gatan för att stödja regeringen. På CNN säger man såklart att det handlar om folk som regeringen köpt och annat skitsnack.

  Så här fredliga är demonstranterna…

  Post Tagged with , , , , ,

2 Responsesso far.

 1. anders skriver:

  Tack för ert inlägg i debatten. Men som svensk blir man så förvirrad när man läser om Iran. Landet verkar vara så splittrat. Vissa är mot regimen, andra är för. En iranier har exempelvis skrivit en bra artikel om de senaste händelserna, där han försvarar regeringstrogna: http://kulturkritikern.blogspot.com/2010/02/det-iranska-folket-tagar-for-fortsatt.html

 2. Bahlool skriver:

  Jo klart man blir förvirrad, men man ser att västlig media undviker att belysa hur iranierna känner och vem de stödjer. Det är som när man krävde demokrati i mellanöstern, när Hamas vann i ett av de mest demokratiska valen i mellanöstern, så ville ingen erkänna eller kännas vid dem. Du är demokratisk, om du går våra ärenden och om du lyssnar på oss och lyder oss, Iran lyder inte…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up