16 Responsesso far.

 1. Rog skriver:

  Du har säkert photoshopat om bilderna. de har säkert heltäckande burkor på sig. Men du förfalskar verkligheten genom att göra den ”verklig”
  Fy på dig*S*

 2. Bahlool skriver:

  muahah du om någon vet att jag suger på att fixa och ttrixa med bilder och nätet

 3. Rog skriver:

  Du är en hemlig photoshopnörd. Det vet vi alla*S*

 4. Bahlool skriver:

  hahah vart är mina jävla banners du skulle fixa? SVIKARE

 5. Rog skriver:

  va fan har ju sagt att du måste påminna mig ju*S*Jag har minne som en död guldfisk.

 6. Tasnim skriver:

  Paminner mig om det jag läste pa en islamhatarsida om att man i Iran aker i fängelse om nagra harstran sticker fram under slöjan… ja, ja…

 7. Bahlool skriver:

  rofl ja det har jag hört ofta..men folk snackar med baken 😉
  Jag brukar säga till folk, vill ni veta hur iran är? åk dit…jag har varit där och om Allah vill så ska jag dit snart igen inshallah..få se om inte våra kära pro amerikaner kan sluta demonstrera 😛

 8. Rog skriver:

  jag har hört och läst från faktafanatikerna SD, att heter man Arne i Iran får man 1000000000 piskrapp av en igelkott, klädd som ett Hammarbyfan. Det kan väl inte stämma

 9. Bahlool skriver:

  jo även o man heter roger

 10. Rog skriver:

  IIIHHHH

 11. mammamarie skriver:

  Jag var i Iran för några år sedan. ALLA tittade undrande på mig där jag gick gatan fram…vilket inte är ovanligt visserligen, särskilt i dessa länder där alla bara är en tvärfot hög o jag sägs vara vaaansinnigt lång (fastän jag är bara normalhöga 178cm)…

  Men anledningen för att de tittade på mig var sättet jag hade/har min hidjab: Den sitter så att inte ett hårstrå tittar fram, helt tätt runt huvudet alltså. Likaså mina flickor.

  Iranska kvinnor har ALLA, utan undantag (som jag såg) sin slöja knuten som en ”huckle” under hakan. Denna knut öppnas ständigt o jämt, o regel nr 1 verkar vara att halva hjässan ska synas…har man långt hår ska helst också hårlängden sticka ut där bak.

  Jag träffade ingen ”moralpolis” dock. De finns säkert, men då jag befann mig i landet i 5 veckor o inte bevittnade någon så är det lätt tro att dessa är en skröna.

  Däremot i Mekka fanns moralpoliser…kvinnliga. De slog o slog efter de kvinnor som visade upp minsta tecken på att tillhöra shia.

 12. Bahlool skriver:

  Min syster besökte Imam Khomeinis grav och där fanns en tjej som visade en stor del av hjässan och grät och grät och grät. Så de som visar delar av sin slöja är och kan vara inte för religiösa men de stödjer gärna staten.

 13. mammamarie skriver:

  Folk som ser iranska kvinnor på foto o TV tror att de inte är religiösa eller stödjer religionen just för att de visar så mycket av håret. De bedömer att dessa kvinnor egentligen vill vara utan sjal, men är bär den av tvång.

  Ännu ett misstag som visar att man inte ska bedöma folk ifrån det yttre. Även de jag träffade som var mycket religiösa bar sin slöja på detta vis.

 14. Rog skriver:

  Det där med slöjan är bara en idiotisk sak för Europeer att hänga upp sig på. Det är itne speciellt länge sedan vi hade en tygbit här på huvudet med. Ska man ge sig på ngt inom Islam så bör man väl kanske attackera det som verkligen skapat konflikter inom islam. Men saken e ju den att de tinte rä vår sak. Samt att kunskapen om islam är låg. En muslim är en muslim. Det är så man ser på det.

  Få vet om de nyanser islam är. Vilket är kul att jag som inte ens är muslim, och är antireligion så det spyr om det. Berättar för folk vad islam är och inte är. De flesta blir gansak ställda då man berättar, och de får en annan positivare syn. De blir med arga på tex SD som sprider en felaktig bild av islam.

  Kan stolt berätta att jag fått ett tiotal personer här som var SD inför euvalet att ändra om, eller snarare tänka djupare och ta reda på mer saker om världen, islam osv. Inte bara se verkligheten ur Svenska gråa självgoda ögon. Det finns en större verklighet. Detta vill itne SD eller andra inskränta lära oss.

  Om nu islam ska bekämpas, vilket jag inte säger ngt om. Så känns det som at tbråka kring en tygbit på huvudet är meningslöst. Eller huruvida vissa personer ska få ha en byggnad att be i. Vi har trots allt fortfarande religionsfrihet här. Den ska respekteras. Från ALLA håll.

 15. Bahlool skriver:

  mammamarie det är ju samma sak med de som demonstrerar nu, många av dem vill inte störta staten Iran men bara regeringen. De vill ha kvar systemet alltså men med lite mera frihet

 16. Bahlool skriver:

  kunskap är viktigt och det är just avsaknaden av kunskap som sprider hatet…
  jag fick också en massa att sluta tänka rösta på SD :_P kampen går vidare inför riksdagsvalet
  Kampen mot islam går på många fronter, i media i filmer och med hjälp av kampen mot slöjan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up