• Det islamofobiska Folkpartiet

  ”Slut med befrielse från skolans sexundervisning” – DN.se.

  SvD

  Än en gång visar Folkpariet att de flörtar med islamofober och försöker attrahera Sverigedemokraternas väljare. Man har skickat en lag på remiss för att förvägra föräldrarna rätten att uppfostra sina barn som de själva vill. En lag från 1950-talet gav föräldrarna rätten att stoppa sina barn från att gå till vissa undervisningar och det har muslimer, det är just muslimerna som är målet för denna nya attack, utnyttjat för att stoppa barnen från att gå till sex och samlevandsundervisningen, simningen och idrotten.

  Jan Björklund och Nyamko Sabuni är ett härligt gäng. Deras förändring av det parti, jag och många muslimer stödde och kände oss hemma i, har lett till att man avskyr och varnar för dem i lika hög grad som man varnar för SD och ND.

  Låt oss titta på hur Folkpartiet förändrats:

  1. Man har blivit allt vänligare mot Israel.

  2. Man har kommit på förslag och idé efter förslag och idé för hur man ska försvåra för invandrarna och deras förebild var det rasistiska danska partiet dansk folkeparti.

  3. Deras snack om en rätt obefintlig hederskultur har lett till att man skrämmer upp det svenska folket, ett svenskt folk som redan har för många fördomar mot islam och muslimer.

  Jag minns Westerberg, deras förra ledare, han vägrade sitta på samma soffa som rasisterna i SD. Nu sitter man inte bara i samma soffa utan man ligger i samma säng..grattis..ni kommer tvåa på min lista över partier jag ska kämpa emot, tala emot och försvara emot.

  Vad kommer det här förslaget leda till? Att vissa ändå vägrar gå på dessa lektioner och då får de underkänt. Man tvingar in muslimer in i en ännu större seggregation. Så vad är målet med det här om inte att försvaga muslimerna och stärka islamofobin?

6 Responsesso far.

 1. mammamarie skriver:

  Målet? Bahlool…målet är en renrasig stat.

 2. Bahlool skriver:

  ja men hur lätt är det med en svart intergrationsminister?

 3. mammamarie skriver:

  Det är det som är det finurliga i kråksången…hjärntvättad minister som egentligen inte fattar vad slutmålet av det hon säger blir. Men hon följer slaviskt det hon blir tillsagd.

  Utåt sett ska det se ut som om de inte alls pratar i dessa nationalsocialistiska termer i denna fråga, då ju alla kan se att den som står bakom orden är svart, och helt uppenbart en invandrare – alltså har de visat att de (även om det kanske inte LÅTER så) har rent mjöl i påsen. Svenskar verkar gå på det.

 4. Bahlool skriver:

  rätt analys jag tror även att hon försöker spela samma roll som Ayaan Hirsi Ali, hon var likadan i sitt hat och avsky för islam och muslimerna.

 5. jon skriver:

  Sedan när blev Islam en RAS??? Håll ihop korten i diskutionen. Att kritisera vissa företeelser i en organisation så stor som Islam, Kristendom eller liknande är INTE kränkande. Det är nödvändigt. Nu är det ju inte ens det folkpartiet gjort utan ifrågasätter en gammal lag som borde ses över och möjligtvis uppdateras. Naturligtvis ska alla barn ha lika stor rätt att få en grundläggande utbildning!

 6. Bahlool skriver:

  Faktum är det så att man använder ordet rasism i sammanhanget när man angriper religioner som islam, ta tex judendomen..du är antisemit om du är emot judendomen..ändå är judendomen en religion och man använder begrepp som rasism i sammanhanget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up