• Susan Boyle och våra fördomar

  Alla som såg henne, inklusive mig, tog ställning emot henne. Hon var inte den skönhet man förväntar sig av en kändis. I programmet Britain has talent, överraskade Susan Boyle allt och alla med sin underbara sångröst. Jag själv tittar inte på såna program men min syster uppmanade mig att se det här på youtube..Tyvärr kan man inte bädda in det i min blogg så ni får bege er till youtube för att lyssna.
  Våra fördomar hade kanske stoppat oss från att njuta av hennes sköna röst.

  Post Tagged with , , , , , , ,

3 Responsesso far.

 1. Susanne skriver:

  Haha ja min bror fick mig att kolla efter klippet på youtube aswell.
  hon har verkligen en underbar röst

 2. Bahlool skriver:

  bäst var hur de förvånades hahaha

 3. Zosori skriver:

  Tycker det är så himla löjligt att folk dömer ut sina medmänniskor så där, tyvärr tror jag inte det här med Susan kommer ändra folks tankar. många kommer nog se henne som ett undantag och nästa gång de ser någon i deras ögon annorlunda så kommer historien upprepas…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up