3 Responsesso far.

  1. mammamarie skriver:

    problemet är att även dessa förmodligen beskylls för att vara antisemiter. Spelar ingen roll vem som kritiserar den Israeliska staten, ALLA som gör det ÄR antisemiter enligt sionisterna.

  2. Bahlool skriver:

    japp såna här judar kallas för ”självhatande” judar..jag själv har börjat titta och läsa mera texter skrivna av revisionister men men..vi får se ingen stor energi att sätta in mig i nåt nu hahah

  3. Rog skriver:

    Jisses jag ligger dåligt till. Jag är islamofob, sionist, homoseuell, Afaanhängare, Stalin och Hitler beundrare. Å allt jag vill är att människor ska komma överens. Sist en ”hippe” sa samma sak. Tackede vi honom genom att spika upp han på en träbit. Vilket öde kan väntas mig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up