• Utlämnad

  Har nu missat den filmen 4-5 gånger på canal+ men idag var jag tvungen att se hela. Varje gång så ser jag delar av den och så måste jag dra. Kan bara rekommendera filmen. Den handlar om terrorism, oskyldigt torterade människor. Den handlar om våra livsöden som är sammanflätade.

  Jag kan bara rekommendera den om och om igen!! Med tanke på vår artikel om Hollywoods fördomar mot muslimer/araber så visar den här en bra bild av oss, båda som onda och som goda och ibland är de goda/onda detta pga olika omständigheter.

  Jag vill inte berätta för mycket om den innan ni sett den..men jag har alltid älskat såna här filmer med många vändningar.

One Responseso far.

 1. alyssa skriver:

  ….it’s still just a movie 😛

  *im out*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up