Press "Enter" to skip to content

Lite red bull kanske hjälper?

Funderar på ett inlägg om islam i Spanien…inlägg om islamisk vetenskap..inlägg om islamism och inlägg om imamerna..men ingen energi.alla de här sakerna är halvfärdiga…någon som har något råd? Frågan är även om det ska här eller in på muslimnytt eller både och? Jag har i dagsläget fler läsare än vad Muslimnytt har..Stackars Daniel, han jobbar med en ny layout så han har knappt tid för nåt annat 🙁

Mohamed Omar är busy busy med sin nya bok (om den heliga Profeten Muhammed saw)..det är mycket nu..jag vill börja på texter om mina kära Wahabiter/Salafiter…brrrr gåshud bara jag tänker på dem…

Min lägenhet ser ut som en svinstia..allt pga den jävla byrån!! grrrr

10 Comments

 1. Rog
  Rog 02 april 2009

  Ska du skriva om Cordoba? Skriv ngt om Michael Scott. HAr för mig att han hette så. De var han som spred och översatta de vetenskapliga texterna. Han startade det hela, och det är tacke vare han vi renässans

 2. Fatima
  Fatima 02 april 2009

  Lyckos dig som har en egen lägenhet.. Själv letar jag för fullt.. Utan framgång.. 🙁

  Tycker du ska lägga ut typ en del av ditt inlägg på DIN sida så får man resten (hela) på Muslim Nytt (?)

  Prova att gå ut i det underbara vädret eller ät en hel Ben & Jerry (spelar ingen roll vilken smak) så blir du nog på bättre humör! 😉

 3. Bahlool
  Bahlool 02 april 2009

  haha fan Fatima jag tänkte på samma sak..lägga ut delar och sedan får man frestas till att gå in på muslimnytt..du är inte så dum som du ser ut…Har hört mkt om ben och jerry ville sälja den i butiken med men den är såååå dyr

 4. Bahlool
  Bahlool 02 april 2009

  Kände inte till honom tänkte mest göra en serie om cordobas etablering samspelet mellan de olika religionenra osv…

 5. Rog
  Rog 02 april 2009

  Har en dokumentär nånstans om hans arbete , hur han var länken mellan islam och Europa. Ska leta reda på den. Förbaskat intressant. Var en ögonöppnare för mig på många sätt. De “genier” som kom fram under medeltiden blir bluffmakare mer eller mindre då man ser att alla deras ideer bygger på Islams vetenskap och vetenskapsteori

 6. Bahlool
  Bahlool 02 april 2009

  Ja alltså på senare år har man dock börjat försöka underminera islams del i utvecklingen av vetenskaper osv..förr hette det arabiska siffror nu heter det indiska osv..

 7. Rog
  Rog 02 april 2009

  Nollan är Indisk ja. Men det förstod aldrig dess fulla nytta och funktion. Det var araberna som med hjälp av grekisk och romersk kunskap fördjupade begreppet kring 0. Restan av nuffrorna är allt Arabiska. Kan väl knappast vetenskapen säga emot. Inte heller det arbete man gjorde inom fysik, kemi och allra hest astronomi. Utan Islam så hade ingen renässans i Europa kommit. Utan den renässans Islam hade inom vetenskap hade vi nog inte haft datorer idag. Så slå dig på bröstet din lilla Arab å känn dig stolt.

 8. Bahlool
  Bahlool 02 april 2009

  I do i do..men jag tycker det är kul att man försöker underminera muslimernas och islams del i allt, för att få araberna och alla som deltog, däribland perser och judar, att se ut som värsta mongoliderna. Hos din käre Thoralf, så kan man läsa att muslimer är smutsiga och att de tvättar sina skitiga kalsonger i badhusen där de fått specialtimmar…suck

 9. Rog
  Rog 02 april 2009

  Thoralf å hans vänner ska hålla tyst om badhusen. HAr tex aldrig sett Thoralf där. Innan så simmade jag 6 dagar i veckan. Såg aldrig ngn Thoralf där. Dock ekade simhallen tom av människor. Folk satt hemma å gnällde på allt å alla istället. Mer besökare ger mer skatteintänkter. Spelar väl för fan ingen roll om man har heltäckande dräkt eller inte. På de sättet de tänker så begränsar de vår välfärd, så badhus å badtider åt alla. OCh sen att det skulle ske ngn invasion från muslimer via våra badhus, skrattretande. Skulle de ta över landet med kvarglömda kläder eller?

 10. Bahlool
  Bahlool 02 april 2009

  hahaha muslimer får inte ställa krav, som sagt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *