• Våga inte visa civilkurage!! Det kan kosta dig 80 000kr!

  I Expressen får man läsa om en polisman som slog larm till regeringskansliet, om en pedofildömd mans planer på att starta en ungdomsutbildning. Den pedofildömde hade några år tidigare, blivit dömd för att ha haft sexuellt umgänge med en 13 åring. Han hade även ett stort antal pedofilbilder hemma hos sig. Samma person hade fått miljoner, för att starta en ungdomsutbildning.

  Polismannen blev dömd för förtal och för att ha sagt saker som ”han verkar vara en stor jävla idiot”. Jag säger sånt till folk på daglig basis. Jag själv får höra att jag är terrorist, jävla blatte och att jag ligger med min mamma. Är inte det förtal? Jag kanske borde göra lite business av det här, så kan jag också få 48000 kr, som var straffet och sen tillkommer ju advokatkostnader osv.

  80 000 kr för att ha sagt sanningen? Inte illa. Jag har alltid sagt, svenska lagar är till för att döma de som följer dem. Tjuvar och mördare kommer undan och nu har vi fått bevisat att en pedofil, som lurade den lilla pojken med att låta honom köra hans MC, också blir belönad. Han skrattar nog gott hela vägen till banken.

  Om en person dör, så får hans släkt 50 000 max, från försäkringen. Att vara pedofil uppskattas mera…

  Polisman tvingas betala skadestånd till dömd pedofil – Nyheter – Expressen.se.

3 Responsesso far.

 1. Snustorget skriver:

  ja du vad ska man säga eller finns det något att säga som känns vettigt…

 2. Inge Naning skriver:

  Innan någon ger några pengar åt Leif GW Perssons stödfond för den förtalsdömde polismannen Kent Eriksen är det lämpligt att läsa DN-skribenten Hanne Kjöllers artikel ”Inte alltid som det ser ut”:
  http://www.dn.se/opinion/signerat/leif-gw-hanne-kjoller-1.841531

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up