• Muslim Nytt

  Daniel, en duktig bror, har jobbat på muslim nytt i flera dagar nu. Kan bara hoppas att många av mina läsare tar sig tid att kolla in den tidningen då och då adressen är www.muslim.nu och vi hoppas kunna få fina inlägg där som ska uppdateras på daglig basis. Jag hoppas att mina två underbara systrar Marie och Fatima är sugna på att skriva något om det som intresserar dem och kan leda till intresse hos andra för sidan och dess innehåll. Jag vet att Marie kanske kan belysa saker som hur det går bäst att träna när man är beslöjad vad för lösning man kan hitta på vardagliga problem som diviga barn (Fatima)

  Sen kan ju kära Fatima skriva om lite klädmode för muslimskor? Hur man lättast lurar stackars män att betala för deras klädköp, nah men kanske om kläder och hur unga tjejer klarar av pressen mot sig osv.

  Känner någon sig intresserad av att delta, säg bara till..även gnälliga människor som min nya vän Umm Elias 😉

  Post Tagged with , , , , ,

9 Responsesso far.

 1. Umm Elias skriver:

  Ska jag skriva lite om Islam och översittare? haha 😀

 2. Bahlool skriver:

  Du får skriva om vad du vill 😉 finns en chefredaktör som kommer att godkänna saker och nej det är inte jag :)))
  Om du vill skriva om dig själv som översittare så visst jag tror jag kan övertala honom att ta in den texxten 😉 😉 😉

 3. Umm Elias skriver:

  Precis vad jag menade kära bahlooli.

 4. mammamarie skriver:

  Javisst kan jag göra det! Är det nåt speciellt att träna när man är beslöjad? Intressant. Och diviga flickor är jag expert på så det är bara att peppra med frågor den som vill.

 5. Bahlool skriver:

  Alltså jag har ju märkt att muslismkor har problem med träning simning osv..så jag vill gärna veta hur du lyckats när du tränade ute tex..med slöja och allt..såna saker eller kanske en guide om träning för muslimskor som inte har råd att gå på gym eller inte har tid att gå på gym? Vilka hjälpmedel man kan använda sig av framför tvn osv? Kanske någon maträtt som råd osv..jag vill så gärna att tidningen omfattar allt så nt..få se om mina ”medredaktörrer” godkänner det men jag vet att de hade varit av intresse för muslimskor 😛

 6. Fatima skriver:

  Hahah! Du är ju inte snäll! 🙁
  Jag håller på att skriva lite om klädmode och inredningsdesign nu.. Vem ska jag skicka utkastet till när jag är klar?

 7. Bahlool skriver:

  mig syrran 😛 du har ju min email
  bahlool20@hotmail.com

 8. camilla skriver:

  en fråga

  Vad är förbundet i koranen ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up