Press "Enter" to skip to content

4 Comments

 1. Svarten
  Svarten 22 mars 2009

  Under ett besök i Mali gjorde jag en 20 timmars bussresa. Det var fascinerande att se hur passagerarna vid bönestunderna använde ökensand för att göra tayammum (heter det, va?).

 2. Fatima
  Fatima 22 mars 2009

  Oj vad jag skäms.. Måste bli mer noga med tiderna.. Planera dagen runt bönen och inte bönen runt dagen..

 3. Bahlool
  Bahlool 22 mars 2009

  japp precis svarten 🙂 du kan ju 😉

 4. umzacharia
  umzacharia 22 mars 2009

  Ja,jag hade inte och kommer aldrig att förätta bönen på city gross. Så där behöver ni inte leta efter mig;) Jag kan tycka att det är skillnad på en ensam man och en ensam kvinna som förättar bönen på allmän plats. Det är ju inte meningen att man ska dra till sig uppmärksamhet,vilket jag defenitivt hade gjort=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *