Bahlool

Vad har du för ursäkt?

Bönen är en av de viktigaste sakerna i en muslims liv. Lite bilder som belyser att man kan be lite överallt. Jag själv var en morgon på Citygross och hörde lite mumlande bakom några lådor, och där var en man böjd i bön till Allah. På Citygross, vid några blommor och chips..

Tagged on: , , , , ,

4 thoughts on “Vad har du för ursäkt?

  1. Svarten

    Under ett besök i Mali gjorde jag en 20 timmars bussresa. Det var fascinerande att se hur passagerarna vid bönestunderna använde ökensand för att göra tayammum (heter det, va?).

  2. Fatima

    Oj vad jag skäms.. Måste bli mer noga med tiderna.. Planera dagen runt bönen och inte bönen runt dagen..

  3. umzacharia

    Ja,jag hade inte och kommer aldrig att förätta bönen på city gross. Så där behöver ni inte leta efter mig;) Jag kan tycka att det är skillnad på en ensam man och en ensam kvinna som förättar bönen på allmän plats. Det är ju inte meningen att man ska dra till sig uppmärksamhet,vilket jag defenitivt hade gjort=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *