• Ut med skiten

  Utvisas efter 27 år i Sverige | Inrikes | SvD.

  En kroat som bott här i över 27 år, har begått grova brott, däribland utpressning osv. Han äger flera gårdar i Kroatien, som ger bra vinst. Undrar om inte dessa är betalda med de pengar, över 800 000 från en enda person, han utpressade från de stackare i Sverige, som han hotade och vars familjer han trakasserade.

  Ut med honom och låt han försöka sitt skit i Kroatien, de skulle aldrig i livet tillåta honom bete sig så här. Snart kommer väl en nisse och säger att kroater är muslimer..

9 Responsesso far.

 1. Rolf Isacson skriver:

  Håller med fullständigt. Har man dömts 18 ggr så har man bränt sina skepp.Barnen mår säkert bäst av bli av med en sådan far.

 2. Cyron skriver:

  Instämmer till fullo!

 3. Nedzad skriver:

  håller med till 99%, ut med honom och alla andra som han, men fattar inte vad har muslimer med en ouppfostrad idiot att göra, själv är muslim men jobbar och betalar skatt som alla andra svenska normala medborgare.
  skulle vara väldigt glad att inte förknippa muslimer överallt.

 4. sverre skriver:

  ne kroater är oftast inte muslimer, m,en det var inte svenskarna heller 1981. men det är väl därför du vill slänga ut honom en kristjävel mindre för er att ta hand om

 5. skariotes skriver:

  Bra! äntligen kastas sån skit ur landet!! forsätt åxå med alla små brottslingar!

 6. Bahlool skriver:

  senaste dagarna förknippar man allt jag skriver med islam osv..därför jag skrev så nedzad,

 7. Nedzad skriver:

  sverre, upfostran får man av egna föräldrar och som jag kan läsa mellan raderna du skrev, så tror du varken på gud eller nåt annat i det här landet, en tips till dig ”hitta dig själv min vän så mår du och alla andra bättre”.

  Bahlool, jag ser att man förknippar allt med islam, men de är fel, riktiga muslimer avstår ifrån terror och dödande, vill gärna träffa dig i något cafe och ta en kopp, kanske du ändrar uppfattning som du har skapat med hjälp av medier.

  och jag har altid varit för att brottslingar, väre dom kristna eller muslimer, ska förjagas utt ur landet eller djupt i fängelse hålan.

 8. Bahlool skriver:

  Jag har skrivit om det här ämnet i över 10 år nedzad. Du kan ju se på sverres attityd. Muslimer har onda tankar, vi har en plott för att ta över världen, och först börjar vi med Sverige. När jag vill jaga ut en brottsling, så är det för han är inte muslimer..osv..suck.

 9. Sancak Beyi Emre skriver:

  Får du en fristat från krig och misär så SKA du uppföra dig! Gör du inte de, så är det bara att packa sitt pick och pack och dra ! Sen kan man ju även se det som att har man flytt tex. ett krig och situationen har normaliserats, varför inte åka hem frivilligt ? Svenska staten har ju trots allt gjort sitt jobb och tagit hand om än utefter förutsättningarna under den värsta tiden…

  Jag tror inte det beetendet är acceptabelt i något land !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up