• De erkänner åtminstone Palestina

  Anti-palestinskt budskap på Sonysajt | Inrikes | SvD.

  Aftonbladet

  På Sony, ett av de storföretag i världen som har intressen i mediabranschen, beklagar man att man kan hitta meningen ”ner med Palestina” på ett av deras hemsidor. Den sionistiska lobbyn och den sionistiska mediamakten är ofantligt stor. Sony skyller på mediabyrån som skapade siten och de i sin tur skyller på den mänskliga faktorn. Jag däremot skyller på att sionistiska intressen är otroligt starka och det är därför Palestina inte haft en chans hittills. Nu erkänner man i alla fall ett Palestina..det har man inte gjort innan.

  Enligt sionisterna så har det aldrig och kommer det aldrig finnas en palestinsk stat, inte på Israels ockuperade mark i alla fall, och världen står handfallen.

  Post Tagged with , , , ,

6 Responsesso far.

 1. Hanna Bard skriver:

  En sionistisk lobby? Skulle inte tro det. Läs på vad sionism betyder, tack. Sionism betyder inte att man är anti-Palestina. Jag köper inte snack om en islamistisk lobby heller. Däremot finns det människor med extrema åsikter både bland pro-israeler och pro-palestinier. Snälla. jag är trött på konspirationsteorier överallt.

 2. Bahlool skriver:

  Man är väl anti palestina när man som sionist vill ha hela landet för judarna?

 3. Hanna skriver:

  Ja, men sionism betyder att man är för Israel som judisk stat – inte att man är emot en tvåstatslösning. Ordet ”sionist” används tyvärr ofta som ett skällsord. De flesta som kallar sig för sionister är förmodligen för en tvåstatslösning. Alla tycker inte likadant.

 4. Bahlool skriver:

  Skitsnack. Folk är för en tvåstatslösning, om palestinierna får en stat nån annanstans än på ”judisk” mark. Fråga dina kära sionister om de vill ge upp västbanken? Vill de dela Jerusalem, som den var delad 67? Vill de ge upp golanhöjderna?

 5. Hanna skriver:

  Ordet ”sionist” betyder att man är för judarnas rätt till Israel som en egen stat, det behöver inte betyda att man är emot att palestinierna får en stat på Gazaremsan och Västbanken. De som anser att dagens Israel ska vara en judisk stat, är också sionister, liksom de som anser att även Västbanken och Gaza ska tillhöra Israel och inte palestinierna. Alla som kallar sig sionister delar inte samma åsikter.

 6. Bahlool skriver:

  De sionister som hörs mest är de som ville skapa staten Israel och som vill fördriva araberna och ha ett storisrael. Det är de vi vänder oss emot..dessa fascister som är rasister..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up