• Kan vi lägga det här bakom oss nu?

  Frikända efter Rosengårdskravaller | Inrikes | SvD.

  Poliserna som filmade dessa killar, och sina egna rasistiska skämt och glåpord, fick se förundersökningen nerlagd, inom loppet av några få timmar.

  De här grabbarna, som filmades, fick se rättegången frikänna dem. Jag tror vi kan lugnt säga att även om bägge parter var lika goda kålsupare, så är saken utagerat. Det är över. Killarna i blått och killarna från Rosengården, kan kanske nu gå tillbaka till sitt och vi kan säga att rättvisa skipades? Bägge två parter betedde sig idiotiskt. Jag kan sympatisera med upplopp och civil olydnad, men vissa som deltar brukar göra det för bråkandets skull. De har inga ideal, de har inget bättre för sig än att bråka eller skapa bråk. Ifall dessa killar var sådana vet jag inte, men jag vet att rättvisa skipades när ingen av parterna dömdes eller fick mer skit än den andre.

  Post Tagged with ,

6 Responsesso far.

 1. Hobby Terroristen :P skriver:

  hehehe…. koooomiskt! asså polisen är grisar, deras mentalitet är screwed up, och de flesta som väljer att bli poliser har haft/varit med om något brottsligt själva men aldrig blivit tagna för det…

  dessa idioter som uttalat sig så ”fint” skiljer sig inte från resten av poliskåren, de hade bara oturen att de blev tagna på bar gärning och detta läckte ut till allmänheten = )

 2. Bahlool skriver:

  din bittre terrorist 😛 finns det någon grupp du gillar 😉

 3. Hobby Terroristen :P skriver:

  ja för fan, jag är narcissist till 100% – I LIKE ME! hahahahahahah!! :P:P:P

 4. Bahlool skriver:

  me like you too 😛 men vi två är de enda som gillar dig!!

 5. Hobby Terroristen :P skriver:

  hahahahahaha!!! oooh… underbart! yay :D:D:D:D:D:P:P:P

 6. Hanna skriver:

  Ja, jag håller med dig, jag tycker inte heller om att vissa bråkar bara för att de ska göra det utan orsak. Men jag vet heller inte bakgrunden till vad som hände eller vad de killarna hade för orsak. Jag tycker verkligen inte det är okej att poliser (eller någon alls) säger sådana rasistiska/främlingsfientliga uttalanden heller. Det är för tragiskt alltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up