• Kurder..Kurder..KURDER!!

  Jag har förmånen att få se en kurd blogga om mig. Jag känner mig hedrad. Personen ifråga ogillar att jag inte vill gå till ett cafe, styrd av kurder jag ogillar. Så han ser det som rasism att jag vill bojkotta några idioters cafe. Vidare babblar han om sitt hat för Islam och Hamas. Han menar att man är rasist ifall man ogillar Israel och också att man är en rasist ifall man ogillar en kurdisk stat. Samma metoder av ologiska resonemang som sionisterna kör med, kör dessa nationalistiska kurder med, men sanningen är uppenbar.


  Jag svarade honom i hans blogg, men jag tycker det är märkligt den här kärleken mellan kurder och Israel. Jag skrevn ågra år sedan ett blogginlägg som handlade om träning och vapentillförsel från Israel till kurderna i norra Irak. Tar man vapen från en fasciststat, och samtidigt stödjer deras folkmord, så måste man inte vara riktigt normal. En person som denna lever i Sverige och hyller ”Kurdistan”. Bland hans idoler på hans sida ser man Fredrik Malm, finns det någon större förespråkare för Israel än denna ”liberale” politiker?

  I inlägg efter inlägg babblar denna person om hans hat för Hamas, Islam och muslimer, men samtidigt ser jag inte ett enda inlägg om folkmordet i Palestina. Han skriver skit om min vän Mohammed Omar, för att denna valde att gå ut och försvara Iran och Hamas. Den som är någorlunda insatt i kurdiska frågor, känner till det här men låt mig förklara dem igen:

  När Saddam drog sig undan norra Irak, så började terrororanisationerna PUK och KDP att slåss mot varandra. Under de 34 åren som Saddam styrde Irak, så bytte dessa partier sida vid flera tillfällen. De stödde samma Saddam som hade mördat tusentals kurder. Två år sedan dömdes en kurdisk reporter till många års fängelse, för att han ”förtalade kurdiska regionens president Barzani”. Hederskulturen och hedersmorden på kvinnor har ökat i antal igen. Mordet på araber, kristna assyrier och turkmener har lett till att folk flytt från norra Irak. Kurderna har äntligen lyckats med att få ett land, som är nästan homogent. Något de inte lyckats med när de hjälpte turkiska staten att mörda armenier.

  Det är naturligt att stödja Israel för en kurdisk nationalist; Israel hatar Islam, kurdiska ”nationalister” hatar Islam. Israel bekämpar araberna, kurderna bekämpar allt och alla (även andra kurder)

  Jag hoppas kurderna aldrig får ett eget land, vill de det, så får de gärna flytta till Israel.

  ps: min pappa är född i norra Irak, jag själv har kurdiska vänner så nej mitt ogillande av ett Kurdiskt land har inget med rasism att göra men har med det faktum att göra att jag avskyr all nationalism, arabisk som kurdisk. Jag avskyr också alla som är emot Islam och stödjer Israel.

  Post Tagged with , , ,

63 Responsesso far.

 1. jag skriver:

  käften ni, ni borda tacka gud varje dag för att ni får stanna kvar i turkiet, irak, iran. fan va tacksamma nån gång och sluta visa upp er.

 2. Len Sund skriver:

  När jag var liten har alltid hatat israel men det hade jag ingen aning !varför. Nu vet jag Ni araber ert idiotisk region är så idiotisk att ni bara tänker på er själva. titta ni har förstört ett helt land (Afghanistan)bara för att befria ert lilla by.

  Jag säger bara du och ditt folk är avundsjuka på den blomstrande Kurdistan. Vi kommer i framtiden att stödja den helige landet Israel och den heliga region judaismen.

  Jag har varit muslim, men nu när jag hör ert hat mot kurder och deras frihet, så därför har jag lämnat den onda religionen

 3. Bahlool skriver:

  Len lär dig åtminstone svenska när du försöker skriva här…idiot

 4. gudrun skriver:

  Bahlool… Istället för att attackera Len Sund för att inte riktigt haft tiden på att lära sig vårt språk, vilket är svårt för nyanlända från andra kulturer. Så har iaf han något att komma med, fjolla.

 5. Aggdahaim skriver:

  sluta Bahlool, du inte vara dum. Jaga vara kurd, nu jag arg i dig.

  One Love Bob Marley sluta hata.

 6. Bahlool skriver:

  gudrun, du borde i alla fall försöka ändra ip, istället för att försöka byta namn och skriva nåt löjligt..dumbass 😉

 7. Jane skriver:

  Ja duh var ska man börja, först och främst kan jag ju börja med att säga att jag som kurd skäms över sådana som dig. För det första har palestinier inget med kurder att göra. Araber och judar är ursprungligen från afrika och har absolut ingenting i mellanöstern att göra överhuvudtaget och turkar är från mongoliet, men de blev utslängda av mongolerna. Kurder är ursprungsbefolkningen i mellanöstern, vi är iranier.
  Alltså går det inte på något sätt att jämföra dessa konflikter. Nu när vi har fått detta överstökat så kan vi diskutera din syn på nationalism bla bla.
  Skillnaden mellan kurder som är islamister och araber som är islamister är detta, arabiska islamister iallafall majoriteten gör saker som är fördelaktiga för sin politik, så som deras bombningar i england och spanien eftersom dessa stödde ”invationen” av ”irak”.
  Sedan har vi islamistiska kurder som dig som är inget annat än jash (förrädare) som kan sitta och prata om att du hatar nationalism utan att ens förstå eller ta reda på hur dessa arab länder skapades från första början. En kort sammanfattning:
  Kurder ville inte alliera sig med kafir (england och frankrike) medans araber inte bara gjorde detta utan gick även längre, dessa gav ca 48% av oljan (som inte var deras) till england och frankrike i utbyte mot att ett land skapades till dessa.
  Ett kurdistan är vår rätt, det är där våra förfäder har bott sen urminnes tider, vår kultur, språk ect Ett kurdistan är nödvändigt för att skydda och bevara kurderna och våra barns arv. Sen kan man som kurd inte blunda för vad palestinier gjorde när saddams regimen bestämde sig för att gasa 70% kvinnor och barn i kurdistan, dessa palestinier gick ut på gator och torg och firade, med saddams bild i handen. Jasser arafats uttalande om gasningen vad det här: vad ska saddam göra?gasa dem med blommor eller?
  Araber är semiter från afrika så förvirra dem inte med oss tack. Sen hoppas jag att du slutar och nämna att du är kurd.

 8. Bahlool skriver:

  Och du verkar skämmas över att du är kurd, eftersom du heter Jane lol 😉 Resten orkar jag inte ens läsa..men det är väl mera myter, lögner och skitsnack..som vanligt. Araberna är från Afrika och ni är arier 😉 Bajs på dig och ditt kurdistan 😉

 9. KUUUUURD!!! skriver:

  Asså snälla du gå läääääggggg dig!!!håller du igång någon komisk blogg här el????? Vilket skämt och vilken skam du är din smutsiga varelse!

  Jag kan inte säga att allt detta är fel för vet inte tillräckligt om detta ämne! Men att dra alla över en kam herreguuuuuud du är ett skämt ju!

  Är en stolt kurd och riktigt troende, uppväxt här i Sverige och vet hur man beter sig artigt mot folk vilket din mamma aldrig lär dig!

  Och att kritisera folk för deras stavning för att dessa råkar icke bott här lika länge som dig hahahhahahahhahahahhahahah du är för rolig! men dem har betydligt mer heder i kroppen vilket du saknar!! Du behöver en uppfostran på nytt!!!

 10. Bahlool skriver:

  Heder? Oj där kom ännu en hedersmördande kurd..trevligt trevligt 😉 Det är väl den uppfostran du fått av din mamma 😛

 11. Len Sundin du är inte smart någonstans, det märks tydligt att du har gått på sionism propoganda.
  Palestinier, Libaneser, Syrier O.S.V har inte alltid varit araber och våran historia sträcker sig långt tillbaka i mellanöstern. Vi har alltid varit där, vi har byggt upp mycket och varsågod och förneka detta och lura dig själv.

  Blomstrande Kurdistan? Är det därför det finns ett sånt högt antal av självmord där och speciellt bland kvinnor p.g.a all förtryck? Ska du jämföra Kurdistan med T.E.X Dubai, Kuwait eller Bahrain? Ni är ingenting jämfört med dessa länder.

  Israel ett heligt land? Israel är landet Europa och USA hjälpte sionisterna att sno. Palestina är ett land för judar, kristna och muslimer under NAMNET PALESTINA. Men självklart är sionister giriga och vill ha allting för sig själv. Kolla vad de har gjort med USA och försöker göra med EU. Men den sanningen vill du inte se då detta inte behagar dig.

  Och Afghanistan? Ett rikt land av naturen, ett varför USA påbörjade kriget för att sno åt sig Afghanistans naturtillgångar.

  Och om du tror att Israeler gillar er kurder så har du fel, deras ‘kärlek’ är falsk och de vill bara ha mer och mer kurder på deras sida för att få större stöd mot araber. De utnyttjar er.

  Förresten, om kurdistan är så blomstrande vad gör du här? Jag kan betala din biljett ditt!

 12. Bahlol!
  Jag vill bara säga, att många kurder har judiskt ursprung och dessa är pro israel såsom det finns persiska och arabiska judar.

  ANNARS VILL JAG SÄGA TILL ALLA, att jag absolut inte har emot kurder eller Kurdistan. Har många kurdiska bekanta och även kurder i släkten då tre av mina tjeje kusiner är gifta med kurder.

 13. Sami skriver:

  Alltså detta är ett viktigt meddelande till alla kurder och resten av er andra också. Kurdernas självständighet är på frammarch. De enda som yttrat och erkänner detta är Israel som genom alla tiderhjälptkurder me militärt träning och annat. Va fan har smuts araber eller perser eller turkjävlarna liksom gjortkurderna förutom förtryck förnekelse av kurdisk identitet massakrar stöld och massa annat. Israel har till denna dag inte dödat en enda kurd. En kurd som fortfarande efter allt detta kallar sig muslim (ond arabisk smuts religion) och som stöttar smuts palestinier ( som hyllade Saddams folkmord på kurderna) istället för att stödja Heliga landet Israel är ingen riktig kurd. En riktig kurd som kan sin historia och som har vett i skallen stödjer Israel och IDF!!!’ Enda moderna nationen i MellanÖstern som stödjer oss kurder och som genom alla tider talat bra om oss. Vaddå israel kommer utnytja oss bla bla??? Hellre tar vi hjälp av Israel än allierar oss me nån jävla korrupt arabland som är så backwards i sitt tänkande och som är vara god nog att avrätta människor på löpande band och förbjuda allt gott här i livet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up