• A true story…

  Jag sitter här och tittar på ett reportage om en tjej i Gaza. Jag kan inte sluta gråta över hennes öde, ett öde som är representativt för alla som lider i världen.

  Dalala skulle iväg till sin mormor för att beklaga sin kusins bortgång dagen innan. Medan hon är där bombar Israel hennes hem och i anfallet dör hennes två yngre syskon och hennes föräldrar, något som på en sekund gör henne till ett föräldrarlöst barn. När hon sitter där, inte ens 12 år gammal, och gråter, kan man inte annat än förundras över de stackare som menar att allt är Hamas fel.

  På nyheterna kör man också reportage om läkaren jag skrev om, han som förlorade tre av sina döttrar och åter igen får jag se israeliska medborgare som skäller ut honom. Foog hagga degga, säger irakiern. Det betyder inte nog med att du har rätt, nej du får stryk utöver det också; inte nog med att att du har förlorat dina döttrar i en attack mot ditt hus, utan du får skulden och utskällning också, genant.

  Under hela reportaget så gråter Dalal, och hon visar bilder på sina döda syskon och familj, hon visar vart hennes föräldrar sov och hon frågar om och om igen..vad har vi gjort?

  FN, människorättsgrupper och logiken säger att Israel begick hemska brott, ändå ser vi deras försvarare, än idag, gå ut i media och försvara dem. Dilsa Demirbag-Sten är praktexemplet på sådana som försvarar folkmordet på palestinier. Hennes hat och avsky för Islam förblindar henne och får henne att inte se de oskyldiga, vars fel är att de är födda i Palestina eller att de valde fel religion.

  Vill man upptäcka hennes skitsnack, råder jag er att se på hennes skrivstil, alltid är det Hamas involverat, alltid är det Israel som försvarar sig, alltid är det muslimerna som har en hatfylld religion. Läser man noga så ser man att hon alltid använder sig av liknande språk som Bush körde med, ni vet när han höll på med sitt snack om att alla som är emot USA är terrorister, och hela världen föll för hans tricks. Någon dag ska fler upptäcka dessa Israeladvokaters tricks också…

  Post Tagged with , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up