• Islamofobin finns inte…

  Kvinnor med slöja berättar – Senaste nytt – Norrköpings Tidningar.

  En undersökning gjordes av en student på ett Universitet, och hon såg att alla kvinnor hon talade med hade varit utsatta för diskriminering.

  Det roliga är inte det här, för vi alla vet att diskriminering finns, det roliga är alla kommentarer, som även efter att ha läst artiklen, där alla dessa kvinnor beklagade sig, ändå försöker hitta på andra ursäkter för varför kvinnorna diskriminerades.

  Jag brukar utgå ifrån att jag, som man, arab och muslim är diskriminerad, men jag vet och har alltid sagt att mina systrar är behandlade värre. När jag tex reser bort, så brukar jag raka av skägget, ha på mig en keps och ta bort allt som kan visa att jag är muslim; den lyxen har inte mina systrar som bär slöja.

  Det främmande skrämmer, om det främmande är muslimskt och beslöjat, så skrämmer det så mycket mera.

3 Responsesso far.

 1. alyssa skriver:

  aaa alexandra pascalidou. grek och svensk i ett. urs..
  men jag valde bara att inte ha med hennes namn, vill inte använda det för att inte få skit eller så. haha…

 2. Bahlool skriver:

  lol hon brukar skriva ut den i botten när hon skriver saker och ting 😉 nu var du lite blind muahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up