8 Responsesso far.

 1. alyssa skriver:

  hahhaahahhahahaha,… SJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKT BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ahahahahahaha….

 2. Bahlool skriver:

  Visste att du skulle älska det hahaha din alkis 😉

 3. alyssa skriver:

  hey you :O vadå alkis! jag tål inte ens lukten av ÖL, fyfan har aldrig ens kunnat SMAKA på det! jag tänkte mer på the shooooooeeeez…… 😎 fyfan vad onödigt, men fan vi tjejer bara MÅSTE ha… urk… haha ;D vilket slöseri, men så fina! 😛

 4. Bahlool skriver:

  hahaha ni är sjuka…fillipinernas före detta presidenthustru till marko, hade över 5000 skor..alla tjejers dröm 😉

 5. alyssa skriver:

  DAYUUUM 😐 NE, inte så många, det är ju bara sinnessjukt. hahahahaha…. 😛 ah men du, hade det varit ett rum med alla spelkonsoler och flera tusen spel, då hade jag DEFINITIVT bosatt mig där inne. Åh älskar spel! <3 speciellt om det är skräckspel på PS3 eller PS2… Omg.. haha… yeah…

  dags för mig att kramas med täcket…
  Goodnatt Bahlool. teba7 3ala alf kheyr.

 6. Bahlool skriver:

  rofl jag köpte wi för att kunna träna..blev så andfådd av all boxning hahaha..annars är det mera stratspel för mig 😉
  wenti men alef khair syrran

 7. alyssa skriver:

  Hobbyterrorist? hahaha… Well well, thankyou for that. I feel very honored 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up