• Ica Brevet del 2

  Nu visar det sig att både ICA och Lidl fuskat igen.

  På Texttv läser jag att både Lidl och ICA (flera butiker) ändrat benämningen och härkomsten av vissa frukt, som tex Avocado och Sharon, för att lura sina kunder så de inte bojkottade varorna. Frukten är från Israel och på grund av den senaste tidens upprörda känslor för massakrerna i Gaza, så vill allt fler bojkotta dessa varor.

  Både ICA och Lidl menar att det blev fel i rutinerna. Enligt ICA var det en slump att just israeliska frukter blivit felskyltade. Ja för vi är alla så naiva att vi tror att ett flertal butiker ändrar skyltningen av frukterna, just när barn mördas i Gaza…

  Det är rätt genant och vi får se om Janne Josefsson sätter dit dem som han satte dit dem för skandalen med kött som gått ut i datum.

  Bojkotta Israeliska varor..man behöver inte bojkotta allt, men i valet mellan en vara från Israel och en vara från ett annat land, tänk på det som hänt i det ockuperade Palestina på senaste tiden och ta ansvar!!

  Post Tagged with , , , , ,

2 Responsesso far.

 1. alyssa skriver:

  ja har en misstanke om varför de gjorde så,
  under december månad fick de flesta ”insatta” meddelanden om att bojkotta lidl och ica för att det gick ett rykte att all deras ”profit” i januari skulle gå till israel..

  så vad ska de göra? haha.. fool the ppl. but really THEY are the fools.

 2. Bahlool skriver:

  det gäller att folk fortsätter bojkotta..det roliga är ICAs uttalande att det här inte var med flit att det gällde just Israeliska varor..yeah right

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up