• Hotad av USA

  Hotad av USA | Nyheter | Aftonbladet.

  Paykastningen kan börja. Världens främsta ”demokrati” lyckades skrämma svenskarna så mycket, att de sålde alla de värderingar som staten Sverige bygger på. Minns ni berättelserna från andra världskriget hur Sverige svek sina nordiska vänner i länder som Norge och lät dessa transporteras genom svensk mark, som om de vore boskap?

  Förräderiet slutade inte där, nu förrådde man två egyptier. Enligt Persson var han inte delaktig i komplotten, nu kommer nya uppgifter fram som visar på att han var en av hudvudaktörerna i händelserna som ledde till att två egyptier utvisades till ett land där de torterades. Vem minns inte när Sverige tillät CIA, att flyga ett av sina plan till svenska flygplatser och ta med sig två män för att låta dem hamna i ett egyptiskt fängelse och torteras där?

  Jag trodde verkligen att vi hade lärt oss nåt från andra världskriget..det visar sig att det enda vi gjort är byta åtlydnad för Nazityskland mot lydnad för USA istället….

4 Responsesso far.

 1. alyssa skriver:

  patetiskt utav sverige… så typiskt… och inte heller är det första gången de skyller ifrån sig eller viker sig för andra. sverige är så jävla styrt av andra länder! urk…

 2. Bahlool skriver:

  Roliga är att man gick och gav hela skulden till Anna lindt, men hon kunde ju inte försvara sig…

 3. alyssa skriver:

  aa jag såg det på nyhetssändningen…
  fyfan, man blir illamående.

  som att hugga en försvarslös i ryggen
  skylla på de döda

  nice. så jäkla najs!!!

 4. Bahlool skriver:

  vi lär våra barn att ta ansvar för sina handlingar, och här har vi vuxna som inte gör det..jag är inte mycket bättre hehe men skillnaden är att deras skit kommer upp till ytan till slut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up