• Bin Ladin och Palestina

  Hör lite på bandet som spelas upp och där Bin Ladin menar att han inte kommer svika sina bröder i Palestina. Stor i orden, liten på jorden…Att snacka går ju, men förutom att ha splittrat och kostat tiotusentals ja hundratusentals människor livet, så har herr Bin Ladin inte gjort mycket nytta.

  När Talibanerna erövrade Mazar al Sharif i Afghanistan, så mördade de över 8000 shiamuslimer, tog deras döttrar och fruar till sina fruar och begravde barn och män i en massgrav. Så duktig var Bin Ladin på att slåss mot Israel…Istället för att skicka sina krigare till Israel, skickades de till Irak med ett blodbad som resultat. Landet med runt 23% giftermål mellan shias och sunnis, förvandlades till ett land med blodsfejder och massmord.

  Tacka vet jag Nasrallah och Hizbollah…

  Post Tagged with , , , ,

2 Responsesso far.

 1. Rune skriver:

  Måste berätta en rolig sak som skedde på CCN igår när jag kollade TV. Det var gällande Osama och hans nya ljudband som kommit fram. Med under intervjuven var det en ”expert”, som skulle uttala sig om dessa terrorister, jag höll på att kikna av skratt, så här lät det i LIVE-TV ungefär:

  ”..terrorister som Obama..uhm.. ursäkta.. jag menar Osama..”

 2. Bahlool skriver:

  hahaha jag har ju sett lite på youtube där han utmålats för en massa saker, därilband för att vara en undercover osama bin ladin 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up