• Maricas utmaning

  marica-bildMarica utmanade mig på sin blogg och de som känner mig vet, jag måste få sista ordet..

  Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!!
  Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare”

  Sara en av mina favoritalkisar. Bloggen handlar om hennes alkoholbravader och jag läser den för att avhålla mig från alkoholen, finns inget bättre än skräcken jag ser i hennes ansikte på morgonen när hon inte mindes att hon slog mig eller misshandlade mig kvällen innan 😛

  Marica En av dem jag följt längst. En exstor kärlek bad mig kolla upp henne och jag började för jag trodde det skulle ge mig pluspoäng, plötsligt blev jag fast. Denna dam har utstått mycket smärta, mycket glädje och ändå kvarhållit sin positiva anda. När jag mår dåligt läser jag vissa stycken påhennes blogg, för att inse fan, jag har det för bra ändån.

  Umzacharia Min syster i religionen. Lärde känna henne på lunar (som Marica) och sen dess har vi följt varandras liv. Samma tro, samma irakiska galenskap i familjen (hon är inte irakier men resten av hennes familj är hehe) skilda saker på vad man ska skriva om och lyssna på under Ashura 😉 men vänskapen har varit lång och hoppas den varar längre. Blandning av en kvinnas tankar om barn, religion, politik och nöjen.

  Nora Min lillasyster i religionen som har nästan lika mycket kärlek för Imamerna som jag 😛

  Sen har jag börjat följa en gammal flammas blogg men hon skriver för många stavfel så kan inte göra reklam för den  utan att skämma ut mig 😉


4 Responsesso far.

 1. Marica skriver:

  Åhh va fint *tår i ögat*..
  Tack så mycket 😀

 2. Sara =) skriver:

  uahahah det är faktiskt den andra sara som brukar slå dig hahaha

 3. sara skriver:

  HHAHAhahaha det är faktiskt den andra sara som brukar slå dig

 4. Bahlool skriver:

  vet inte vad det är men alla so heter sara slår mig 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up