• Brott lönar sig inte…

  Efter att ha släppt det största tankerfartyget som de kapat, åkte de tolv somalierna med sina båtar mot kusten. De hade fått runt 23 miljoner dollar och i det vågiga vattnet slog en av båtarna runt och fem av piraterna drunknade, med sitt byte (pengarna delades på alla och var och en hade 3 miljoner US dollar på sig)

  En saknas fortfarande och två fick simma i land, det tog dem bara några timmar. Sorry men jag tycker verkligen inte synd om dem.

  —–

  Ännu fler rapporter om att Israel angriper hjälpsändningar och hjälporganisationers bilar med flit, ändå ränner folk runt och menar att Israel respekterar de mänskliga rättigheterna. Jag tror inte att vi i väst förstått vilket kaos som drabbat Gaza. Den enda tvkanalen som lyckats få in reportrar är Al Jazeera, har ni inte den så leta upp den på nätet. Annars kan jag rekommendera presstv

  Post Tagged with , , , ,

2 Responsesso far.

 1. Marica skriver:

  Du har fått en utmärkelse (utmaning) på min sida. 😀

 2. Bahlool skriver:

  muahaha jag antar din utmaning även om jag inte känner 8 bloggare 😛 inte 8 vettiga i alla fall haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up